Onze verschillende materialen
zwembadafdekkingen

Technifeutre Technivilt produceert zwembadafdekkingen voor zomer en winter dit voor de professionele sector. Onze zwembadafdekkingen en rolluiken zijn op maat gemaakt volgens plan. Alle vormen zijn mogelijk: rechthoekig, vierkant, rond of ovaal en buiten standaard.

Download onze catalogus!

Zomerafdekkingen

Wij produceren op maat uw isothermische zwemafdekking voor de zomer in elke vorm of maat.  Wij stellen u verschillende kwaliteiten ingezoomde noppenzijlen voor alsook manuele of automatische oprolsystemen.

Winterafdekkingen

Wij stellen u ook verschillend kwaliteiten winterafdekkingen voor in alle maten en vormen. Opaak of poreus om te beletten dat uw zwembad vuil wordt tijdens de winterperiode.

Rolluiken

Bent u op zoek naar alternatieve oplossingen? Waarom niet kiezen voor een automatisch zwembadrolluik, sterk, efficiënt en veilig.  Wij stellen u graag onze zonnerolluiken voor om te monteren in of uit de bodem.

Contact

Interesse in één van onze zwembadafdekking-systemen? Aarzel niet om ons dadelijk te contacteren! Wij zijn bereikbaar per telefoon of via het contactformulier.